Vi njuter av sommarlovet

Vi njuter för fullt av sommaren och konstaterar att vi nu endast har mindre än två veckor av sommarlovet kvar. Tiden går så fort, men åh så skönt det är att bara få vara! (Även om Noel låg magsjuk fredag förmiddag.) Ikväll åker killarna och jag hem härifrån stugan och P kommer hem så snart han har hunnit fixa och plocka ihop det han behöver göra. 
 
Några bilder från våra dagar här uppe i stugan: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
foton tagna med min iPhone
 
 
 
Är så otroligt glad att hela min familj, mina kära föräldrar, bror, Karin och kusin O, min morbror och min mormor kom upp hit på min födelsedag. Det var nog den allra finaste födelsedagspresenten jag kunde få. Tack snälla ni för att ni hängde här hos oss i några dagar! Tack för att ni finns!  
 
Jag gillar för övrigt mitt och Ps lilla uppdrag på sommaren (andra sommaren i rad nu): att hitta den godaste flaskan rosé. Hittills måste jag säga att Black Tower Pink Bubbly är den som varit godast och mest läggdrucken, kanske lite väl lättdrucken. (Fanns ej med bland bilderna ovan.) Får se om vi hittar någon som slår den, eller om det blir sommarens favorit.         :) 
 
Nu är det dags att fortsätta plocka ihop, diska, dammsuga och förhoppningsvis hinner jag även plantera några blommor som P köpte med sig från sin tur till Ö-vik i förmiddags. 
 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!