Projekt - Vår blivande blomrabatt

Varje vår då vi har kommit upp till stugan har det stått fina blommande blommor i blomlådor här och var runtom ute. Jättefint har det varit, och det har varit mysigt att mötas av blommorna. Som svärfar planterade tidigt varje vår. Nu när han är borta vill jag att det ändå ska fortsätta blomma här uppe, bland annat för att det är fint men framför allt för att föra vidare hans jobb som han lade ner. Jag har svårt att finna de rätta orden, men på något sätt känns det viktigt att fortsätta sköta om blommor och detta som vi ser som hans hem.

 

Hursom, vi hann bara en liten liten bit, Elias, Simon, Noel och jag. Men, detta är ett projekt som kommer att fortsätta några år framöver. Nu hann vi gräva ur ett litet dike och fylla det med stenar för att bara markera det, samt rensa undan ogräs och plantera några nya blommor framför den fina stenen i rabatten. Åren framöver får vi se över vinbärsbuskar, pioner, äppleträd, kompost och allt annat vi kommer att hitta när vi kommer att jobba oss fram genom rabatten. 

 

Arbetsprocessen denna sommar: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 bilder tagna med min iPhone 
 
 
Nu missade jag att fotografera när Noel tappert kämpade med att lägga stenarna på plats runt den lilla rabatten. Men, det gjorde han. Sedan missade jag även att messa P att köpa med täckbark som vi ska ha på, men det får bli nästa gång vi kommer upp. P kom även på att vi ska köpa till några ledlampor att placera ut så att det lyser upp fint på kvällarna (även om vi inte kommer att vara här för att se det så ofta). 
 
Det känns bra att ha börjat med Projekt blomrabatt. Jag hoppas att svärfar hade uppskattat det..... 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!