Vab-torsdag

Idag är det jag som har hängt hemma med våra prickiga killar Simon och Noel. Förutom att de är fulla med prickar så mår de bra och håller igång hela dagarna; så idag har vi dansat loss nere i källaren, gått promenad i det fina höstvädret, varit inne en kortis till stan för att köpa en pepp-present till Simon, samt hängt här hemma på altanen.
 
 
 
 
foton tagna med min iPhone
 
 
 
Det är så skönt att se att Aeriusen, som killarna fick mot klådan, fungerar och att killarna slipper klia sönder sig. Trots att det var Simon som först fick vattkoppor och nästan alla i ansiktet, är det nu Noel som är prickigast på kroppen och det är honom det kliar på. Simon har dock haft det kämpigt med att få i sig medicinen, nästintill gråtit och inte alls velat, så för att peppa honom har vi gjort ett litet schema där han kan pricka för dagarna som han har tagit en hutt och räkna ner, och sedan har vi köpt en peppresent. Nöjd Simon med andra ord. Om nu bara Noels feber ger sig nattetid så vi får lugna nätter igen, kan vi nog klarar oss igenom det här helt ok.  
 


 
Nu är det lite kvällsarbete och feed-back på elevernas texter i engelska som gäller, sedan ska jag försöka lägga mig i tid för en gångs skull och sova hela natten. Imorgon blir det en kortis till jobbet, och sedan vab igen för mig så att P kan jobba. Vi insåg precis för en stund sedan att det bara är Elias som kan åka på simskolan imorgon då Simon är sjuk. Stackars Simon, livet är lite orättvist ibland. Å andra sidan kommer han att få åka iväg på simskola när väl Elias är sjuk. 
 
Hoppas ni har haft en bra torsdag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!