Olika men lika bra ändå!

Hej och välkommen, lördag! 
 
Imorse vaknade vi till snö på marken, inte alls det vi hade önskat (även om vi visste att det skulle snöa idag). Elias klädde på sig och gick direkt ut för att skotta uppfarten, utan att vi ens hann säga till honom att äta frukost först eller be honom att skotta för den delen. Sötnöten. Sedan har killarna varit ute och lekt för fullt ute på altanen och trots att vi alla längtar efter våren är det alltid roligt att leka i snö. Nu när killarna har gjort det får snön smälta undan igen och vi hoppas att solen gör sitt jobb idag då den har hittat fram igen.
 
Annars har vi här en lugn lördag med plock, fix i källaren (måste göra klart projekt som vi har påbörjat så att vi så småningom kan sätta ut huset till försäljning) och lek. Just nu är Elias grannkompis E här och leker. Alltid lika kul med huset fullt med barn. Sedan kör vi idag olika strumpor för att uppmärksamma att det är den 21/3 (Den Internationella DownSyndrom-dagen) och att vi gillar olika. Elias och Simon tog glatt på sig olika strumpor.        :) 
 
bild via Instagram - iamisvarld 


 
Kika gärna in på sidan som jag länkade till. Det finns en kort film, Dear Future Mum, där barn med Down Syndrom svarar en orolig gravid kvinna när hon ställer sig frågan vilket liv barnet hon väntar kommer att få. Jag kunde inte låta bli att bli berörd..... 
 
Hoppas ni har en bra lördag! 
Bye for now! 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Så ni ska sälja vart ska ni ta vägen?

Svar: Vi måste flytta någon gång då vi är så trångbodda. Såvida vi inte bygger om och bygger ut. Vi har kikat på huset som är ute på marknaden på er gata faktiskt, och just nu funderar vi på om det är ett alternativ för oss. Huset var en positiv överraskning, men samtidigt saknar den några saker som vi värdesätter högt (exempelvis stort garage och stor uppfart). Så, vi får se, men vi har bestämt oss för att sätta ut vårt hus också. :)
Ami

2015-03-21 @ 17:46:51

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!