Bad-premiär igår!

Juni-månad börjar snart lida mot sitt slut men sol, värme och de härligt lata sommardagarna lyser med sin frånvaro. Idag har det regnat om vartannat här och killarna har mestadels lekt inomhus, även om Elias och Simon har smitit ut mellan varven för att få lite frisk luft. Igår dock hade vi en fin och härlig eftermiddag och när solen låg på blev det riktigt varmt. Så, vad passade bättre än att ta ett premiärdopp och bada i pool. Då vi inte har en pool än fick Simon och Noel samsas och plaska lite smått i babybaljan (vilket gick bra), medan Elias gick över till grannen för att bada i deras pool. Nöjda killar hade vi igår, även om de frös bra mycket när de väl kom upp ur vattnet. Sötnötter.         :) 


bilder via Instagram - iamisvarld


 
På To Do-listan står nu att köpa en lagom stor barnpool att ha uppe på altanen så att Noel varma dagar kan hoppa i och bada där utan att vi behöver vara rädda för att någonting ska hända honom. En lite större pool ska vi också köpa som vi, precis som förra året, ska ha på nedre altanen och som sedan ska kopplas samman med solpanelen som ska upp här nu snart. Det vi inte har listat ut än är dock hur vi ska säkra poolen, dvs om vi ska sätta upp stängsel/staket runtom eller något annat skydd på/över poolen. Vi har fått veta att några av grannbarnen tydligen springer in på vår gård när vi inte är hemma. Hemska hemska tanke om det händer barnen något, vi kan på inget sätt alls veta vad de gör på gården när vi inte är här. (Det jag inte förstår är hur föräldrarna till de här barnen låter dem springa över till oss då den minsta är två-tre år och faktiskt korsar vår gata för att komma hem till oss!? Det skulle jag aldrig tillåta våra killar att göra.) Hursom, om jag har förstått det rätt krävs det enligt Ordningslagen stängsel/staket oavsett om man har en fast pool eller en flyttbar pool, så vi måste bestämma oss för hur och vad vi ska göra. 
 
Så, i väntan på de riktigt varma sommarlovsdagarna ska vi fortsätta klura lite här hemma. Håller tummarna för att solen, värmen och de härliga dagarna kommer snart. 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!