Vi har planerat 6årskalas.....

Det har varit Elias och jag som till största del har planerat hans 6årskalas de senaste veckorna, vilket har varit jätteroligt för oss båda två. Eller, kanske mest för mig. Okej då.         ;)
 
Tidigare har jag beställt kalasartiklar från barnkalaset.se och varit jättenöjd med servicen, men då de inte hade artiklar som passade Elias disco-kalas (eller, artiklar som vi har tänkt oss) klickade vi denna gången hem prylar från partytajm.se och buttericks.se istället. Måste säga att alla nätbutiker med inriktning kalas verkar ha jättebra service, i alla fall dessa som vi har provat. Bara efter tre dagar har vi fått hem det vi har beställt. Rekommenderas när man vill köpa något som inte finns i de vanliga butikerna. 
 
Inbjudningskorten till Elias disco-kalas blev så klart hemgjorda disco-kulor och som vanligt fick han vara med på ett hörn så att kompisarna visste vems kalas de blev bjudna till. Silverpapper och silverpenna köpte jag på bokhandeln.      :) 
 
 
 
 
Ska bli spännande att se hur vi i maj får till Simons 4årskalas då han har beställt ett Polis-och-Tjuv-kalas. Tankarna har redan börjat snurra i huvudet (och i samband med beställningen från Buttericks klickade jag faktiskt hem två polishattar och en tjuvhatt lite sådär i förbifarten). Men, å andra sidan hinner Simon säkert ändra sig några gånger till innan det är dags för kalas, så det är lika bra att avvakta och se vad det tillslut blir.        ;) 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!