Inte nudda marken!

Hela denna sportlovs-vecka har jag varit inställd på att vi en dag ska åka till Hemlingby och leka på Inte nudda marken-banan tillsammans med Elias och Simon medan Noel sover. Elias har varit dit iväg en gång tidigare då han följde med kompisen G och hans föräldrar, men då var det mörkt och vinter. Efter lunchen idag åkte vi dit och det blev en timma med lek, klättring, väldigt enkel fika och nöjda killar. Jag tycker det är så kul att se framför allt Simon lära sig klättra, hålla balansen och finna lösningar när han utsätts för små hinder. Elias, han klättrade fram och tillbaka på banan i rasande fart och gjorde av med en massa energi. 
 
 
 
 
Trots att det inte var så soligt i Hemlingby som här hemma i förmiddags (banan ligger i skogen och skuggades så klart av träden) så var det skönt att vara ute en stund. Det är nästan så at vi måste ta oss iväg till Inte nudda marken-banan fler gånger i vår, eller Storskogen med alla djuren. Jag gillar Hemlingby.        :)
Väl hemma kom sedan Elias kompis E, som nästan bor granne med oss, över och killarna har lekt en stund här. Nu väntar middag och ikväll sedan Melodifestival. 
 
Jo, våra killar var de enda som hade hjälm på sig när de klättrade runt på banan (eller, Elias hade hjälmen på sig en stund men sedan åkte den av tyvärr) och jag tycker det är så bra att de har och accepterar hjälm. (Måste jobba lite på Elias bara.) Hade jag inte varit med Simon nästan hela tiden hade han garanterat farit i backen och slagit sig några gånger om, och hjälmen hade skyddat. Så, jag tycker hjälm är bra även om andra säkert tycker att det är overkill. Elias fick sin hjälm av farmor i 6årspresent, apropå bra födelsedagspresenter, och han gillar den skarpt. Så, Tack snälla farmor för den jättebra presenten!        :) 
 
Hoppas ni har en bra lördag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!