Ingen lekpark, bara lek

Första dagen på sportlovet är slut och till både min och Elias besvikelse tog vi oss aldrig iväg till en ny lekpark idag som vi hade tänkt oss. (Vi hade tänkt köra "ny dag - ny lekpark" även detta sportlov då det har börjat bli lite av en tradition.) Men, med tung blötsnö som föll ner och lite ont om tid idag, hann vi helt enkelt inte. Vi passerade en ny lekpark på vägen till vanhamummu, men den får vi leka på en annan gång. 

Ute hann vi dock vara en stund under förmiddagen och det var tre glada killar som skottade mummu och ukkis uppfart, för att sedan leka lite bland kullar och gran vid skogskanten. Det är så kul att se att Noel älskar att vara ute. Hur vi vet att han älskar det? Han tar på sig sina skor själv, och traskar sedan fram med stövlarna inne för att ge oss sin fleecejacka så att vi kan hjälpa honom att få på sig den. Jo, sedan skriker han rakt ut när han måste gå in. Sötnöten.       :) 



foton tagna med min iPhone

Bye! 



Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh tipsar om att åka till skojlandet i Örebro om ni är i krokarna och det råkar bli dåligt väder! Örebro har haft sportlov förra veckan så det lär inte vara fullt hus, och dessutom inte samma stora yta som lek och bus! Passar bra även för de minsta :) skojlandet.se 👍 ha ett bra sportlov!

2015-02-24 @ 06:15:12

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!