Min egna lilla hastighetsmätare

 
foto taget med min iPhone 


 
Nu är visserligen alla bilar utrustade med hastighetsmätare, men (nästan) varje gång jag är ute och åker har jag min egna lilla hastighetsmätare med i bilen. 'Sakta ner! Sakta ner! Du får bara köra 50 här!' gastade han i baksätet på väg hem från stan idag, Elias. Sötnöten. (Och nej, jag körde inte för fort utan började redan sakta ner från 60 som hastighetsgränsen på sträckan innan var.) Om inte annat så har han i alla fall lärt sig alla tiotalen nu och ofta säger han: 'Mamma, här får du köra 60.' eller 'Här får man köra 80'. Han har full koll.           :) 
 
Igår, på väg till simskolan, berättade Elias vad han och några av förskolekompisarna hade lekt på förskolan. Och, det är så kul att sitta och lyssna på honom:  
 
'Mamma, idag när vi lekte tjuv och polis, då var A och T poliser och jag var tjuv. Och då, då åkte jag motorcykel, och jag åkte 10, men då sa A och T att jag åkte 40. Men det gjorde jag inte. Jag sa att jag åkte 10. Sen, så kolla dom på min termomet och då åkte jag 40, men den gick på sommartid så den visade fel.' 
 
 
Så härligt med fantasi!       :) 
 
Idag har vi för övrigt under förmiddagen hängt på lekparken och sedan har vi varit in till stan och köpt en födelsedagspresent till kompisen T som har kalas på lördag. Nu blir det eftermiddagshäng här hemma, sedan är det dags att laga middag och kvällen ska vi bara spendera tillsammans med familjen och mysa då P åker till Polen imorgon och blir borta hela helgen.
 
Jo, ska även nämna att jag imorse hade ett problem här. Förra veckan upptäckte jag att jag kommer i mina jeans som jag inte har haft på mig på fyra år, vilket var riktigt kul. Dock har jeansen inte suttit som de ska, och idag fick jag leta reda på ett skärp för att lösa det. Gissa om jag blev snopen, men väldigt glad (!), när jag upptäckte att skärpet var alldels för stort på mig och att jag måste se till att göra nya hål i den. Så, det fick bli ett jättegammalt och inte så fint skärp, men det fungerade. Trevligt problem så här en torsdag.           :)
 
Hoppas ni har en bra torsdag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!