HappyHalloween!

Idag är det Halloween och här hemma har vi låtit dagen gå i Halloweens tecken och pysslat. Elias designade i förmiddags årets Halloween-pumpa och gröpte sedan ur den för att slutligen låta mig skära till ögon, näsa och mun. Pumpakärnorna har vi rostat (och mumsar för fullt i oss dem) och Halloween-pumpan står nu ute på trappen och lyser fint.          :) 
 
Sedan har Elias och Simon för första gången gått Bus-eller-Godis ikväll. Sötnötter. Vi bestämde igår att om de ska få gå Bus-eller-Godis ska de endast få gå hos våra tre grannar, och det köpte killarna. Igår kväll åkte jag in och köpte två dräkter på Rusta, samt andra Halloween-saker, och ikväll efter middagen klädde killarna ut sig till monsterkillar och gick ut. (Monstermaskerna köpte jag på Ö&B för en vecka sedan.) Som sagt, sötnötter. Simon var så otroligt jättesöt där han gick, och vår granne C blev så till sig så att hon inte riktigt visste vad hon skulle säga eller göra. Efter att ha ringt på hos grannarna och varit monster gick Elias och Simon hem för att krypa ner i soffan och se vad de fick i sina påsar, och gissa om de var nöjda när de insåg att de hade fått en påse chips och en julmust! Total lycka! (Att det är jag som har varit med lite bakom kulisserna och pratat med grannarna då Elias och Simon inte får äta godis, det spelar väl ingen roll väl?!) Mycket nöjda killar och mycket nöjd mamma och pappa här!        :) 
 
P agerade fotograf och knäppte kort under Elias och Simons Bus-eller-Godis-runda, medan jag mest hängde på som häxa.      ;) 
 
(bilder kommer imorgon) 
 
 
 
Jo, receptet på pumpakärnor hittar ni hos HusNrNio om ni vill testa någon gång. 
Ha en härligt läskig kväll! HappyHalloween på er! 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Isabell och valter fick ringa på hos grannen efter att vi kommit hem från förskolan där det varit lite hallowen idag och dom somville fick klä ut sig. Nöjda barn fick glass. Är annars lite emot hela denna grej med hallowen men för barnen skull får man väl göra lite.

2014-10-31 @ 21:19:49

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!