Projekt Gräsmatta

Det känns lite som söndag idag, även om det 'bara' är lördag. För, visst är det lördag? Jag antar att den lediga torsdagen bidrar till förvirringen då vi fick en ledig dag tillsammans i familjen mitt i veckan. Det innebär att vi även imorgon kan ägna oss åt att bara vara och dona här hemma, jätteskönt! 
 
Idag har vi som sagt donat på här, Elias, Simon och P ute, och jag inne tillsammans med Noel. Just nu är det gräsmattan som måste få sig en genomgång och ska krattas igenom ordentligt och rensas på mossa, sedan lappas och lagas med jord lite här och där, nytt gräs ska sås, och slutligen ska hela gräsmattan gödslas. Vi har att göra, med andra ord. Däremot har vi inte alls tur med vädret då det blåser kallt, mörka moln drar in och precis i skrivandets stund börjar det regna. Men, regnjackor på så går det.       ;)
 
 
 
 
Jag har kommit in i en svacka när det gäller att laga mat, tyvärr. Jag hittar ingen inspiration, vilket kan bero på något så enkelt som att jag är trött just nu. De dagar vi pysslar och donar för fullt ute och inne glömmer både P och jag totalt bort att planera middag, och så är det idag. Hmmm... Dags att fokusera på den biten. 
 
Hoppas ni har en bra lördag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!