Snygga skor till Elias

När reklamen dimper ner i brevlådan brukar jag kika igenom den ifall det är så att någonting vi har planerat att köpa är nedsatt till bra pris. Elias och Simon fick härom dagen syn på ett par fritidsskor i reklamen från skobutiken Crispin, och har sedan dess tjatat om att de vill ha just de skorna. Jag ska erkänna att jag också blev förtjust i skorna, och då båda två behöver nya skor till våren lovade jag dem att vi någon dag ska åka in och köpa dem. (Elias fick nya skor förra säsongen, men då hans tossingar tydligen har vuxit sitter de precis precis nu, så han behöver nya för att kunna springa runt och leka utan att få ont i tårna.)
 
Idag tog vi oss in till Valbo i jakt på skor. Och, Simon är inte den enklaste att köpa skor till då han säger att inga skor känns bra. Idag provade han fler än sex par skor, och inga kändes bra. Förra hösten köpte jag ett par höstskor till Simon som han inte har använt alls, och då jag inte vill göra om samma misstag igen så blev det inga skor till Simon. Just de skorna som Simon hade spanat in i reklamen fanns tyvärr inte i hans storlek, vilket var jättesynd då han verkligen ville ha ett par och säkert hade godkänt dem också. På Teneriffa hade Simon på sig Elias gamla skor, och det kan vara så att han tycker att nya skor känns stela och trycker (som de gör tills man har gått ut dem) och hellre går i redan nötta skor. Vi får se om vi hittar nya skor till Simon nästa gång vi åker in och shoppar, tills dess får han ha Elias gamla.
 
Elias blev jätteförtjust i skorna han hade spanat in i reklamen när han hittade dem, de var precis som han önskade. Han provade två olika storlekar, provgick, meddelade vilka som kändes bäst, och ville sedan inte ta av sig skorna utan lade de gamla skorna i vagnen och hade på sig de nya under resten av shoppingturen. Han är lätt att shoppa till. De nya skorna är tydligen även snabba, Elias har testat, så nöjd kille här!        ;)  
 
 
 
 
Elias och jag gick även och valde ut lite nya kläder till Noel då nästan allting han har sitter tight. Nu har han några nya bodysar, och fler är hemklickade från H&M. Simon fick två våriga T-shirts, så han var också nöjd. 
 
Nu snart middag och sedan är det en trött och förkyld ami (killarna är friska och alldeles för mycket fart i) som däckar i soffan ikväll. Hoppas ni mår bra! 
 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Snygga skor. Känner att jag måste göra samma sak isabell och valter bara har stövlar som passar, känns lite varmt nu.

2014-03-27 @ 18:38:52

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!