Första mellanmålet ute!

Efter att ha hämtat hem Elias och Simon från förskolan igår tog killarna på sig arbetsbyxorna och så gick vi ut och krattade lite på gården. Det var så skönt att vara ute då solen värmde. Så, när Elias föreslog att vi skulle ta mellanmålet ute på altantrappen nappade jag och Simon direkt på idén. Mysigt! Och, jag ser ännu mer fram emot våren och sommaren nu. Mys!
 
För att få vara med lite och se vad vi höll på med fick Noel, efter att ha sovit en stund, för första gången sitta upp lite i vagnen. Och, att ta kort med ansiktet mot solen var dock ingen höjdare, därav Elias och Simons miner nedan. Sötnötter alla tre!  
 
 
 
 
Idag ska vi åter ge oss ut och dona på gården då P tog med en släpvagn hem igår som vi kan fylla med grenar och annat som ska köras bort. Sedan är det snart dags, tror jag, att sopa undan lite grus på gatan så att det är gjort när det är dags för vår gata att sopas/tvättas ren. Just nu håller de på att köra gatorna runt centrum rena, så om ett tag är det nog vår gatas tur? (Vad heter den bilen som gör det? Inte sopbil, det är en annan bil?) 
 
Nu, en kopp kaffe medan Elias och Simon ser på Bolibompa-morgon och Noel ligger i gymmet. Japp, klockan är straxt efter 7 på morgonen och imorse var det en pigg Noel och Simon som vaknade alldeles för tidigt. Men, solen håller på att gå upp, det är en fin morgon och jag hoppas på en lika fin dag idag som igår.        :) 
 
Hoppas ni har en bra dag idag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!