Trettondedag Jul......

Det är Trettondedag Jul och vi njuter av sista lediga dagen innan en fyra dagars arbetsvecka börjar. (Vilket i och för sig inte alls känns tungt då vi faktiskt åker till Teneriffa på söndag! Bara fem dagar kvar! Och, hoppas hoppas att Noels pass hinner bli färdig!) 
 
När vi förra veckan träffade Madde med -e nämnde hon att de ska städa ut julen innan Tjugondag Knut då vi kommer att komma hem efter det från vår semester. Det hade vi inte tänkt på alls här hemma, och måste se till att hinna med vi också. Så, idag ska granen åka ut och under veckan ska vi städa ut julen helt. Jag tycker det är jättemysigt med jul, julpynt och julgran och skulle kunna ha kvar allt framme mycket längre, men i år blir det inte så. Längtar redan till nästa jul, och det kanske har att göra med att vi i år inte har haft någon snö så att den äkta härliga julkänslan aldrig riktigt infann sig..... Jag får helt enkelt njuta av vår andra fina amaryllis, som vi fick av farfar och hans G, och som börjat slå ut så fint nu.     :) 

foto taget med min iPhone


 
Nu ska Elias ta en cykeltur tillsammans med sin pappa, Simon sover lunch och jag ska väcka Noel så att även han får äta. I eftermiddag blir det som sagt plock och dans runt granen innan den åker ut.
 
Hoppas ni har en bra sista ledig dag innan veckan sätter igång! 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!