Suck!

Jag vet inte hur jag tänkte i början av december när jag lämnade in ledighetslappen till fröknarna på förskolan. Eller jo, min tanke var att Elias och Simon skulle ha jullov från v.51-v.3 och slippa gå endast en dag på förskolan denna vecka (imorgon onsdag) då det är stängt för planering idag, tisdag. Just nu ångrar jag det. Suck! Nu har killarna varit hemma och tillsammans så pass många dagar så att de börjar bråka om det mesta. Åh, så trött jag är på bråk. Samtidigt vågar jag inte utsätta oss för "smittoställen", nojig som jag är (och ja, jag vet att jag är extremt extremt extremt nojig!), och Elias fick till sin besvikelse inte leka på leklandet på IKEA igår när vi var där då jag inte vill att någon av oss blir sjuk och vi ska tvingas avboka resan till Teneriffa på söndag. Efter att ha läst Zytomiserskas blogg, som visserligen går ut på att provocera, tänker jag alltid tanken att det finns folk som inte stannar hemma i 48timmar efter magsjukan utan beger sig ut på stan etc. Och, det är säkert vissa föräldrar som lämnar in barn på lekland etc trots att de är krassliga. Så, trots att Elias hade behövt leka, klättra och busa så blev det inte så igår. 
 
Så, Simon har fått gå upp för att sova lunch redan nu (vilket han brukar göra då han sällan är hungrig när det är lunchdags och äter destobättre när han vaknar efter ett tag) och Elias sitter och pysslar i sin pysselbok. Tack snälla för en paus från allt tjafs och bråk! 
 
foto taget med min iPhone 
 
 
 
I eftermiddag får vi ta oss en cykel- och promenadtur till affären och lekparken för att få ur oss lite energi. Sedan hoppas jag på att P i ikväll orkar montera en byrå till Simon som vi köpte igår på IKEA. Just nu ligger Simons kläder lite här och där då allting inte får plats i byrån som han delar med Noel, och det är hög tid att vi får till det med förvaring här hemma. Dock finns det risk för att P är trött ikväll då han cyklade till jobbet imorse, så vi får se ikväll helt enkelt. 
 
Hoppas ni har en bra tisdag! 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Känner igen det där, det var skönt att vardagen drog igång igen idag. Detta trista väder tar knäcken på en, inte en dag har vi varit ute och gjort av med energi påriktigt!! Och ja, du är lite extra nojig :) kram och god fortsättning!

2014-01-07 @ 18:03:13

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!