Onsdagkväll är Daidalos-kväll

Klockan 18.50 på onsdagkvällar vet vi vad vi gör här hemma. Förra veckan började barnprogrammet Labyrint där den lite läskige Daidalos lägger ut kluriga banor för barn att lösa, och ända sedan förra säsongen tog slut i våras har vi här hemma väntat på att programmet ska börja igen. Så, nu sitter vi bänkade i soffan hela familjen när det är dags, och även Simon tittar fast han tycker att det är lite läskigt med robotarna som slajmar barnen. Jag tycker att det är lite mysigt. Inte det att Simon tycker att Daidalos är läskig, utan att vi tillsammans kan titta på något på TV varje vecka.         :)
 
 
 
 
Annars har vi idag haft en vanlig onsdag här. Elias och Simon har varit på förskolan och lekt medan jag har varit hemma med Noel. Noel har varit lite ledsen och klängig idag, och jag tror att det beror på magknip som han tror släpper om han bara får äta. Stackarn. Straxt innan stängning ringde verkstan' och meddelade att bilen är färdig, så den ska vi åka in och hämta imorgon. Får se hur jag får till det bara då det inte lockar att åka buss in med tre killar och sedan gå en bit. Hmmm.... Ska klura på den. 
 
Igår hämtade jag hem tre killar från förskolan och hela eftermiddagen lekte Elias (och Simon lite vid sidan av) med sin kompis G. Det var inte bara Elias som slocknade av utmattning klockan åtta igår kväll, utan även jag. Det är jättekul när Elias har kompisar hemma och det är fullt liv och ös, men ojoj så trött jag var. Nu hoppas jag att Elias och Simon får vara friska de kommande dagarna då kompisen G blev magsjuk imorse. Smittar man innan magsjukan har satt igång? Kan Elias och Simon ha blivit smittade igår tro? Å andra sidan kan de lika gärna ha blivit smittade på förskolan. Återstår att se, men åh så jag hoppas att de klarar sig. 
 
Nu, lite soffhäng innan det är dags att sova. Hoppas ni har haft en bra dag! 
ByeBye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!