Hotel Costa Los Gigantes på Teneriffa

Då har vi spenderat en vecka på hotellet Costa Los Gigantes på Teneriffa och bara varit. I och med att hotellet är ett All Inclusive-hotell med en massa aktiviteter för både stora och små spenderade vi hela veckan på hotellet och behövde aldrig ta upp plånboken, vilket faktiskt var skönt. Jo, en gång: vi tog en promenad ner för den långa backen ner till stranden för att kika på den samt ta en fika på ett café. Annars badade vi, lekte i lekparken samt minilandet inomhus, spelade pingis, Elias och P spelade minigolf en gång, vi åt en massa mat, för att inte tala om all glass som killarna åt (!). P testade även på höghöjdsbanan som finns på hotellet, och snälla som Madde med -e och familj är så tog de killarna en stund en sen eftermiddag så att P och jag kunde gå ner på hotellets SPA, gratis, och få en stund för oss själva. Riktigt lyxigt! 
 
Rummet vi hade var perfekt med ett sovrum till mig, P och Noel, och ett allrum där Elias och Simon sov. Både Noel och Simon fick sova i resesängar (Simon på grund av att bäddsoffan var så pass hög och då han far runt när han sover skulle han säkert ha ramlat ner under natten och slagit sig ordentligt), medan Elias sov i bäddsoffan. Det enda vi saknade på rummet/hotellet var WiFi, men vi klarade oss utan också tydligen. (Japp, verkligen detox!) Riktigt bra var att vi fick rummet intill Madde med -e och familj, och jag tror att Elias och Simon spenderade lika mycket tid på deras rum som på vårat.       :) 
 
Jag måste säga att det gick jättebra att resa med Noel, trots att han är så liten. Vi var lite oroliga för flygresan, men Noel fick äta då och slapp helt och hållet ont i öronen. Eller, han sade ingenting om det i alla fall. Elias fick dock ont och tyckte inte alls om det. I och med att vi hade försommarvärme på Teneriffa led Noel inte av det heller, utan det var mest vi andra som längtade efter lite mer värme och sol. 
 
Ett bildregn från vår semester: 
 
 
 
 
 
 
Nu är vi hemma i vårt vinterland igen och denna måndag spenderar vi faktiskt hemma då vi kom hem så pass sent i natt. Egentligen skulle Elias och Simon vara iväg till förskolan idag, men då de vaknade halv tio (!) får de ta igen sig hemma efter resan idag och sedan får de ta sig iväg till förskolan imorgon istället.
 
Jag måste ringa och boka tid på verkstan' då någon hade rivit loss registreringsskylten på bilen medan den stod i SkyCitys varmgarage, men sedan ställt tillbaka den så fint på bagageluckan. Varför gör man det??? Troligtvis ville personen slippa betala för parkeringen och ta en annan bils registreringsskylt och åka ut med: bommen och kameran som sitter på släpper bilarna ut och in automatiskt. Eller, finns det någon annan förklaring? Snacka om att personen som ryckte åt sig registreringsskylten och satte den frampå sin bil måste ha blivit snopen då bommen inte fungerade som den skulle. P råkade nämligen säga fel regnummer när han bokade P-platsen, så vi fick ringa in och krångla vi också för att få biljetten då bommen till en början inte fungerade för oss heller. Onödig sak att råka ut för, och onödig kostnad för oss. Annars var det perfekt att parkera under SkyCity; att slippa ta bussen in till Arlanda samt slippa skotta fram bilen efter all snö som kommit. Där kommer vi att parkera fler gånger. 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!