Sötnöt delux!

 
 
 
Den här killen är så söt. I förmiddags tog vi oss en cykel- och promenadtur för att få lite frisk luft, och samtidigt passa på att gå förbi förskolan (ja, vi höll oss på andra sidan staketet och var aldrig nära någon då vi inte vill riskera att smitta någon) och fråga om det går bra för Elias och Simon att börja på måndag. Om de är friska så klart. Hursom, när vi skulle gå tjoade Elias och Simon glatt HejDå till sina kompisar på andra sidan staketet - och gissa vad Noel gör!? Han vaknar till, kisar lite smått yrvaket, vinkar och säger 'Eååå', för att sedan somna om igen. Så sött!!!! Önskar att jag hade fått det på film. Älskade sötnöt delux! 
 
Då jag knäppte kort på Noel ville Simon att jag skulle knäppa kort på honom också, och han är så nöjd med sin ståbräda som han fick i förra veckan. Elias, han var jättenöjd då han fick cykla till förskolan.          :)
 
 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
Ja, när man vaknar upp med ett leende på läpparna och är så här söt, då får man komma upp även om man inte har sovit riktigt en timma ens under förmiddagen. Som sagt, sötnöt delux! 
 
Hoppas ni har en bra fredag! Nu blir det lunch här hos oss. 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!