Noel - elva månader

 
 
 
Elva månader gammal kille här och han börjar bli svår att fotografera nu. Det är inte långa stunder han sitter still, Noel, utan istället är han hela tiden på väg för att utforska världen och leka med nya saker. På dagarna går Noel helst runt längs med möblerna och väggarna här hemma, och leker med det som kommer i hans väg. Gåstolen har snart gjort sitt och det ska bli spännande att se när han släpper taget helt när han går. Så snart Noel hamnar i soffan reser han sig upp för att försöka få tag på blommorna och riva i dem. Är han på golvet och ser att Elias eller Simon lägger ifrån sig en leksak är han snabbt där för att norpa åt sig den. Och, storfavoriten just nu är trappen där Noel, så snart han ser att dörren till trappan är öppen, glatt, enkelt och fort klättrar upp utan minsta problem. (Hur man kommer ner har han dock ingen som helst koll på utan rasar om man inte är med.)  
 
När det gäller mat smakar Noel vår mat mer och mer, och han börjar kunna äta små små bitar nu utan att han sätter i halsen. Vid lunch och middag sitter han och plockar med det vi lägger framför honom på bordet. Dock hamnar en del av maten på golvet, så också tallriken, men Noel verkar nöjd. Skönt. Nu har jag en månad på mig att sluta amma (Hur många gånger har jag sagt det, tro?) då Noel fortfarande ammar och jag vill att vi slutar innan han blir ett år. Noel har dock inga planer på att sluta amma, så vi får se hur det går med den saken. Den fjärde tanden har även tittat fram.

Hembesöket som man har vid 10månader har vi ännu inte hunnit ha då det först krockade med sommar och semester, och idag fick jag åter ringa BVC och boka om då Simon blev magsjuk. 
 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!