En tur i skogen

Medan Noel sov förmiddag idag tog jag med Elias och Simon på lite upptäcksfärd ute i skogen här. Det är en helt annan skog nu jämfört med den skog jag lekte i när jag var liten, och jag hittar inte längre, men inte gör det något då Elias och Simon tycker att det är spännande ändå. Så, de har gått runt och kikat, Simon har hoppat från stenar och övat balansen, vi tittat på en koja som några grannbarn håller på att bygga, och vi har kikat på en gammal koja och tyckt synd om den då den nu är övergiven. Det är nästan så att vi funderar på att rusta/bygga upp den på nytt så att Elias, Simon och så småningom Noel kan leka där med sin kusin O när de är här. 
 
En mysig liten tur i skogen blev det i alla fall: 
 
 
 
 
 
 
kort tagna med min iPhone 
 
 
Jag har åter lyckats ta fina kort på killarna,men det är kort som inte har någon fokus alls. Hur lyckas jag?! Måste lära mig att fotografera ordentligt nu. Nåja, de är förevigade i skogen i alla fall. 
 
Hoppas ni har en bra dag!
Bye!
 
 
 
Tillägg: efter vår tur i skogen visade det sig att Simon fick en fästing som hade satt sig på magen. Jag upptäckte den på tisdagen, två dagar senare, och P tog bort den. Nu får vi vänta och hålla koll på magen i en-fyra veckor, det är så länge det kan ta innan symptomen visar sig när man har smittats av borrelia eller TBE. Det är ovanligt att man smittas, men jag kan ändå inte låta bli att vara orolig. Hoppas hoppas att det inte blir något...... 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!