Stora lekparken i Sala

Igår valde vi att åka hem dagtid och stannade till i centrala Sala på vägen hem för att sträcka på benen då vi tidigare har sett en jättestor lekpark där när vi har passerat. Och, oj så stort det var! Jag vet inte hur många olika klätterställningar, bilar, tåg, spindelnät och annat det fanns, men det fanns verkligen något för barn i alla åldrar. Elias och Simon hann inte ens leka på alla olika ställen. 
 
Elias hittade snabbt en jämnårig tjej som han sprang omkring och lekte med, medan Simon hittade en bra stor rutschkana som han blev jätteförtjust i. Jag trodde faktiskt inte att han skulle våga åka den, och inte att han skulle våga åka den själv allra första gången han åkte, men jo då. Han är kaxig, vår Simon. Både jag och P blev förvånade, och imponerade! Simon utmanade sig själv ordentligt igår; åkte, klättrade, ramlade, grät, åkte, klättrade, kämpade, ramlade, skrapade upp rygg och armbågar, borstade av sig, försökte igen, och lekte lekte lekte. Så coolt. Det var två trötta killar som satte sig i bilen efter vår lekstund, även om de hade velat fortsätta leka en stund till.  
 
Bjuder på ett bildregn från lekparken:
 
 
 
 
 
Noel hade mycket att titta på, han också. Det enda vi saknade igår var en kiosk där vi hade kunnat köpa en glass att äta. Förhoppningsvis öppnar de den igenstängda lilla kiosken som står intill lekparken till sommaren, då blir det ett perfekt stopp när vi passerar Sala. Eller, det är redan ett perfekt stopp. Att kunna köpa glass blir det där lilla extra.       ;) 
Ett litet tips, om ni någon gång bilar och passerar Sala. 
 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Helen.HUSnrNIO - Vinn dundersuccéfilmen Hundraåringen på dvd

En kiosk hade varit perfekt i den där lekparken ju!
Massa lek och så en glasspaus :-)

Kul att du vill vara med i utlottningen!
Ha en bra måndagskväll.

2014-04-28 @ 17:17:29
URL: http://husnrnio.se

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!