Mycket att göra idag.....

Idag är det full fart här. Efter att ha lämnat av Elias och Simon på förskolan var Noel och jag iväg och veckohandlade på ICA Maxi, och det känns bra att ha fyllt upp kylskåpet med basvaror igen. Jag har den senaste månaden, i samband med veckohandlingen och innan jag ställt in varorna igen, passat på att torka ur kylskåpet när det ändå har varit nästintill tomt, vilket känns jättebra. Varför har jag inte gjort det tidigare? Här hemma blir det lätt kaos i kylskåpet när vi bara ställer in mat, matlådor, förpacknigar, burkar etc, så jag hoppas min lilla rutin kommer att hålla i sig. Dock behöver vi byta ut hela kylskåpet då den börjar ge sig, men det är en annan sak.   
 
Sedan har Noel och jag stressat förbi på BVC, en halvtimma hade vi på oss (och vi stod som nr tre på tur), innan det var dags att hämta hem Elias och Simon från förskolan. Efter hämtning for vi sedan in till stan, jag och killarna, och nu är födelsedagspresenten till kompisen G inhandlad. Check Check och Check på dagens måsten. Det har verkligen gått i ett och då jag inte hunnit äta lunch idag är krafterna nu nere på noll. Lite kaffe och middag på det härnäst så orkar jag/vi nog med kvällen också. 
 
Hoppas ni har haft en bra kort vecka! Nu ska vi röka här!       ;) 
 
 
 
 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Helen.HUSnrNIO

Jag är usel på att torka av och städa ur kylskåpet. Så trist att göra men så gött när det är gjort.
Dock så blir det ju lite grisigt ganska fort igen med många som tar ur och in i det hela tiden så bra vore ju att göra som du gör...

Nu är vinnaren i utlottningen av den svenska dundersuccéfilmen Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann avslutad och en vinnare är framlottad och finns nu presenterad på bloggen.
Kanske var det du som vann?

Tack för att du deltog & trevlig första maj!

2014-05-01 @ 00:33:35
URL: http://husnrnio.se

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!