Huvudvärk, noja och lite mer noja.....

Lika mysig som förmiddagen igår var, lika jobbig var kvällen igår och denna dag. Idag får jag dock skylla mig själv att jag inte hade ork till att avleda, ta trotsiga killar och vara glad då jag vaknade med huvudvärk (och det på grund av att jag inte vågade sova utan linser ifall någon skulle dyka upp i vårt hus mitt i natten, för i sådana fall måste jag kunna se personen direkt när han/hon står där i dörröppningen och inte börja famla efter mina glasögon). Ja, ni hör. Jag är hur nojig som helst från början, och nu när P är borta är det en pina att gå och lägga sig själv. Igår hjälpte det inte ens att Elias sov i sängen. Elias, sötnöten, bar jag tillbaka till hans egen säng när det var dags att amma Noel. När jag vaknade till efter en stund hade Elias krypit ner hos mig igen, vilket i och för sig var mysigt, men där någonstans fick jag MA Numminens låt i huvudet men med några omkastade ord - "som en, gummiboll kommer du tillbaks till mig". Så, den trallade jag på tyst en stund innan jag somnade om igen. Med huvudvärk, ingen ork och killar som har trotsat en del har det som sagt inte varit veckans bästa dag. 
 
Under förmiddagen höll sig solen borta, men efter lunch hittade den fram och det var skönt att få lite frisk luft och sol. Jag blir alltid piggare av solsken. Elias och Simon har varit ute en del idag, och medan Simon sov lunch passade Elias på att klättra i träd ute, vilket han älskar. Jag passade, givetvis, på att knäppa kort på vår store kille. (Även om jag hela tiden är orolig för att han ska ramla ner och skada sig ordentligt.) 
 
Stolt kille uppe i ett av våra träd på gården: 
 
 
 
 
Nu blir det Let's dance en stund och sedan ska även jag krypa ner och sova, utan linser denna natt, och hoppas på att jag kommer till ro. Hoppas på en mysig dag imorgon, med lekparkshäng, mys, vid lunchtid ska karrébiten in i ugnen och sedan kommer P hem till kvällen. Yeay! 
 
Hoppas ni har haft en bra fredag! 
Nighty-Night! 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Igår när jag hämtade isabell på förskolan skulle hon visa vad hon lärt sig. Bland dom nya lek grejerna fins en stång man kan åka ner på och hon har länge velat men inte vågat, med hjärtat i halsgropen tittade jag på hur hon åkte ner. Dom blir stora allt för fort.

Svar: Åh, hon vågade! Den är ju lite läskig... Ja, de blir stora allt för fort!!!
Ami

2014-04-11 @ 20:47:52

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!