Elias på simskola

Tidigt tidigt i våras, alldeles för tidigt egentligen då simföreningen inte hade börjat ta emot anmälningar, mailade vi simföreningen där vi vill att Elias ska börja simma och talade om att vi ville ställa honom i kö. Under våren och sommaren har vi sedan spänt väntat på svar, och efter olika turer fram och tillbaka, samt en massa mailande under augusti-månad, fick Elias till vår lycka plats i en nybörjargrupp som startade söndagen den 29september. Jag, som verkligen hade sett fram emot att få följa med honom på hans allra första lektion på simskolan, fick snällt acceptera att bara P och mummu kunde följa med (och jag snällt fick stanna kvar på förlossningen tillsammans med knytet som vi hade fått nio timmar tidigare). 
 
Idag har Elias varit iväg på sin andra simskolelektion och det är en väldigt nöjd och förväntansfull kille vi har på söndagsmorgnarna som glatt gör sig i ordning för att åka iväg till badhuset. Precis som förra veckan var han idag jätteglad efter simskolan, allting gick jättebra och han längtar redan till nästa söndag. 
 
 
 
 
Nu återstår åtta lektioner denna termin, och vi ska garanterat ställa Elias i kö och hoppas på att han kan fortsätta simma även till våren. Om det är någonting som är bra att kunna så är det att simma, så all vattenvana våra killar kan få är jättebra. Att dessutom se Elias så lycklig och stolt är så otroligt mycket värt. Oj, så han tycker om simskolan. Och, för mig är detta också jättestort: tänk att Elias har blivit så stor så att han har börjat med en aktivitet, på simskola, hans egna 'grej' som bara han får ägna sig åt. Inga föräldrar är tillåtna att vara inne vid bassängen medan simskolan pågår, så detta är verkligen bara Elias 'grej'. Store älskade kille.        :)  
 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det är stort, Irma går på dans på söndagar. Från början skulle hon gå i en grupp för 3 åringar där föräldrar är med och dansar. Men gruppen blev inställd pga för få barn, så hon fick börja i gruppenför 4-5 åringar där sitter föräldrarna utanför.. Hon klarar det galant! Det är jag som sitter utanför och bara väntar på att hon ska komma ut, men det gör hon inte :)

2013-10-07 @ 06:21:24
Postat av: susanne

Isabell går på simskolan på lördagar och hon tycker det är super kul. Hon har även fått börja på dans på torsdag eftermiddag och det är hon mycket nöjd med. Är förvånad över hur bra det går att lämna henne. Min lilla tös har blivit så stor.

Svar: Ja, visst har de blivit stora alldeles för fort! :) Kul att hon också gillar sina aktiviteter. Var går hon på dans? Får jag fråga? Har funderat på att anmäla Elias också på just dans då han tycker att det är jättekul att röra sig till musik. Får bli nästa termin kanske.

Hoppas ni har det bra! kram!

Ami

2013-10-07 @ 19:55:40
Postat av: susanne

hon går på odenshus och det är en ung tjej som är ledare hon heter sofi.

2013-10-12 @ 20:42:54

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!