1månad gammal Noel

 
 
 
 
Idag är det en månad sedan han föddes, vår Noel, och han har hunnit växa ordentligt och utvecklats en del sedan dess. Det är ingen liten nyfödd kille vi har här hemma längre, och jag har glömt bort känslan av att hålla en liten liten en i famnen då Noel nu är så stor. Tänk att de små utvecklas så mycket under så kort tid..... 
 
Noel äter och sover fortfarande mesta delen av tiden, men har nu börjat med att ha tre vakna stunder om dagen på cirka en timma (en på morgonen, en vid lunch och en när det är dags att äta middag). När han är vaken är han riktigt duktig på att lyfta huvudet och se sig omkring, och favoritsysselsättningen då är nog att titta på fönstret, den där stora kvadraten som är så ljus. I torsdags fick jag det första leendet av Noel, och då ett riktigt leende som inte var förknippat med magknip eller annat. Och, igår skrattade han till för första gången: lite kort, men ändå ett skratt. Och, åh så söt han är när han ler och skrattar! En minut senare protesterade han dock och påpekade tydligt att han var hungrig och inte alls ville vara glad mer.       :) 
 
Att Noel inte längre är en nyfödd liten bebis märks också då hans röstresurser börjar ta sig. Nu är han väldigt snäll och bara gör sig hörd när han vill något, men han kan skrika lite mer och lite högre nu. Att han växer märks även på kläderna, och kläder i stl50-56 är nu undanlagda och Noel har stl62 (och ibland stl68 beroende på passform). Att köpa kläder till honom är lite klurigt om man ska gå på de rekommenderade storlekarna till småbarn, och jag har fått gå mer på känn. Det 'problemet' hade jag aldrig med varken Elias eller Simon då de låg en-två kurvor under medelkurvan, men Noel är mycket rundare än sina storebröder så det får bli kläder i lite större storlek. 
 
Dagens besök på BVC visade att Noel nu, en månad gammal, väger 5050g och är 55,5cm lång. Store lille söte kille: 
 
 
 
 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!