Projekt Tvätta fönster

Igår började jag och Elias projekt Tvätta fönster, och idag har vi fortsatt lite smått då vi inte blev färdiga igår. Inte det att vi har en himla massa fönster, men mellan fönstertvätt ska det lekas, bytas blöja, lekas, ätas och annat, och då jag inte orkar stressa med något får det ta den tid det tar. Idag hängde dock Simon på fönstertvättandet och var väldigt nöjd över att få vara med på ett litet hörn. Snälla småkillar vi har!     :) 
 
Givetvis var jag tvungen att ta bildbevis och korten nedan ska jag visa för både Elias och Simon någon gång i framtiden om de protesterar och inte vill hjälpa till att städa här hemma. Nu räknar jag med hjälp varje gång så klart.     ;) 
 
 

foton tagna med min iPhone 

 

 

Annars får vi se vad denna söndag bjuder på. Förmiddagen har vi spenderat ute i trädgården men trots sol blåser det kallt och det är nästan så att vi föredrar att vara inne och leka, men med altandörren öppen så att vi får frisk luft. P är i hangaren och jobbar på med flygplanet även idag, så det är jag och småkillarna som får hålla oss sysselsatta. Nu först blir det dock lunch, och därpå lunchvila. Lagom ansträning.      :) 

 

Hoppas ni har en skön söndag! 

Bye! 

 


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!