Morgon med målarverkstad

God morgon! 
 
Här har vi inlett denna lördag med målarverkstad. När Elias vaknade ville han måla med vattenfärger och Simon som noga studerade honom kom på att han också ville göra det. Tidigare har jag varit feg och inte riktigt litat på att Simon klarar av att måla med vattenfärger, jag har varit rädd att han kladdar ner precis allt som kommer i hans väg, så han och jag har alltid hittat på något annat medan Elias har målat, men idag testade vi och Simon fixade det galant. Visserligen skötte Elias (eller jag) vatten och färg, men att måla fixade Simon och han var jättenöjd. Förklädet som jag förra året beställde från Libero-klubben (mot poäng som vi samlat ihop här hemma) passar Simon perfekt och kommer nog att användas mycket framöver.      :) 
 
 

foton tagna med min iPhone 

 

 

Idag ska småkillarna och jag spendera dagen ihop då P är iväg till hangaren och fixar med flygplanet. Det finns en himla massa att dona med här hemma, men jag undrar om vi inte i alla fall denna förmiddag ska ta oss iväg till lekparken. 

 

Hoppas ni får en skön lördag! 

Bye! 

 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Om du är rädd om bordet så kan jag rekommendera att gå till typ Ö&B eller annan lågpris butik och köpa en meter eller två billig vax-duk! Den drar jag alltid över bordet, vare sig det bara ritas eller målas.

2013-05-04 @ 14:43:55

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!