Sommarlovets första dag, nu iväg...

Onsdagen är redan här och de två första dagarna på sommarlovet är slut. I måndags slutade jag klockan två på jobbet, åkte till förskolan, packade ner alla saker som ska hem, packade in småkillarna i bilen och sedan for jag och småkillarna hem för att ta en lugn och skön eftermiddag, trodde jag. Istället för en skön start på sommarlovet innehöll eftermiddagen gnäll, skrik och gråt, och kvällen bråk, så tillslut var jag så trött på allt så att jag inte orkade göra något annat än att ligga i sängen och slutligen sova. Fy, för sådana dagar! Fy, för trotsperioder. Fy, för bråk. Inte blev jag mycket klokare av det hela heller.... 
 
Igår, sommarlovets första riktiga dag, hade vi istället det jättebra, jag och småkillarna, och var bara glada och nöjda alla tre. På förmiddagen for vi iväg till ICA Maxi för att handla mat, och där gick Elias runt och pekade på en massa leksaker som han vill köpa med till stugan i sommar. Väl hemma sov vi alla tre lunch, och eftermiddagen ägnades åt lek samt packning.
 
Årets sommarpresent till fröknarna på förskolan, som ska lämnas alldeles snart, blir en liten men färgglad klick med sommarte och en tomatplanta. Tänk att de små tomatskotten, som småkillarna hade med sig hem från förskolan för sju veckor sedan, har tagit sig så och vuxit till sig. Hoppas att fröknarna tycker om tanken bakom sommarpresenten.      ;) 
 
 

bild via Instagram - iamisvarld 

 

 

Om en liten stund ska vi åka upp till stugan och stanna där över midsommar. Elias har pratat om stugan i över en veckas tid nu och Simon, trots att han inte ens kan komma ihåg stugan, är lika ivrig att komma iväg han också. Söta småkillar. Nu, dags att packa. 

 

Hoppas ni har en skön onsdag!       :) 

Bye! 

 


Kommentarer
Postat av: susanne

vad fint du fixat till fröknarna. Tack för att du gjorde det. Ha sköna dagar i stugan. Nästa vecka åker vi till Gotland och blir borta i tre veckor.

Svar: Tack snälla, för att ni kom och hälsade på och vi fick tid att klura lite tillsammans. :)
Så snart vi är hemma samtidigt får vi ses! Ha det så bra på Gotland. kram!
Ami

2013-06-19 @ 18:19:49

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!