Till tandläkaren på tvåårsinfo

Denna tisdagsmorgon har vi varit iväg till tandläkaren på tvåårsinfo, eller hälsosamtal som det heter, med Simon. Även om vi vet vad som gäller när det gäller att undvika socker, undvika småätande etc tycker jag ändå att det är ändå bra att komma iväg till tandläkaren så att både Elias och Simon vänjer sig med att man ska gå dit en gång om året.

 

Här hemma övade vi imorse på att gapa stort, pratade om att tandläkaren ska titta i munnen, och Simon gjorde det jättebra. Här hemma. Väl hos tandläkaren blev det lite otäckt och där ville han varken gapa eller bortsta tänderna med tandläkarens tandkräm. Precis innan det var dags att gå tog han dock sin nya tandborste som han fick i munnen och satte igång att borsta (utan tandkräm), och tandläkaren passade på att kika in i munnen då. Så, alla nöjda och glada. Med sig hem fick Simon en tandborste, en ny tandkräm, två ballonger samt ett klistermärke som han valde ut. 

 

foto taget med min iPhone 

 

 

 

För att försöka visa Simon att det inte alls är farligt att gapa hos tandläkaren fick Elias visa lite hur man gör. Elias gapade glatt och stort när han fick visa sina tänder, och även han fick med en tandborste, tandkräm och ett klistermärke. Som sagt, alla nöjda och glada.      ;) 

 

Hoppas ni har en bra tisdag! 

Bye! 

 


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!