Fredag, trött och mycket att göra......

Fredag och jag börjar känna att jag inte hunnit med alls så mycket som jag hade önskat denna vecka (min tanke i början av veckan var så klart att hinna med en massa nu när inte Elias har varit hemma). Men, denna vecka har jag varit otroligt trött och jag är så så tacksam för att Simon och jag sovit lunch i tre timmar (!) i några dagar nu. Visserligen har jag varit vaken ganska sent, men det är för att jag fått sova dagtid och därmed kunnat vara uppe med P om kvällarna. Hursom, jag har inte hunnit med det jag önskat här hemma men å andra sidan har jag hunnit sova en del, vilket också faktiskt är bra. 
 
Imorse när vi kom ner i vardagsrummet utbrast Simon 'Titta!', pekade på vår nya soffa och var till en början riktigt skeptiskt till den nya soffan och ville absolut att vi skulle flytta tillbaka den gamla. Antar att den gamla är en liten trygghet då det är den enda vi har haft och den enda han känner till. Men, under dagen har han accepterat soffan och vi har smått flyttat runt möbler och städat här hemma så att vi har kunnat röra oss då nedervåningen fortfarande är full av kartonger (känns det som). Och, det är det vi har gjort. I vår egen takt.  
 
Om en liten stund kommer förhoppningsvis P hem (blev en lång dag för honom idag), och sedan är det montering av säng till Simon som gäller. Kanske även en byrå. När Simon har somnat kanske det blir film. Vi får se vad vi orkar med.      ;)
 
Hoppas ni har haft en skön bra fredag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!