Elias allra första riktiga cykeltur

Duktiga duktiga Elias! Han har sedan vi tog av stödhjulen på cykeln övat och övat på att cykla en hel del på gräsmattan, och blivit säkrare och säkrare. Han har kraschat in i träd, staket, buskar och ramlat, men alltid klivit upp på cykeln igen och inte givit upp. 
 
Inte det lättaste att fånga en cyklande Elias på kort, men övat har han gjort. Kort knäppta igår: 
 
 
 
 
 
Ikväll, efter middagen, cyklade vi iväg till Madde och Jeppe, och tjejerna såklart, och idag ville Elias inte sitta i cykelvagnen bakom sin pappa utan cykla själv. Och, han klarade det! Han cyklade hela vägen dit, cyklade runt runt tillsammans med Meja på gatan där de bor, samt cyklade hela vägen hem igen. Duktiga duktiga Elias! Visserligen ramlade han på vägen hem en gång, men då klockan var efter tio på kvällen, han var trött och utmanade sig själv lite väl mycket genom att cykla på en liten grusgång, var det inte så konstigt. Dessutom kommer han att ramla många gånger framöver, men faktum kvarstår - han cyklar! Det är stort!       :) 
 
 
 
 
 
Tänk att vi tog en cykeltur hela familjen (jodå, Simon var med han också, han satt i cykelvagnen bakom P) denna sommarkväll, och hade Elias cyklande framför eller mellan oss, P och jag. En jättekonstig men cool känsla! Å, så stolta vi är! Duktiga duktiga Elias!!!       :) 
 
Nu, dags att säga: 
Nighty-Night! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!