Krångel med bilen igår

God morgon! 
 
Är alldeles straxt på väg till jobbet, men tänkte kika in här lite snabbt. Elias har sovit lite oroligt inatt och klagat på ont i örat, så vi får se vilket skick småkillarna är i när jag kommer hem efter lunch. Jag jobbar fram till lunch, samma lika som igår, och sedan får P åka iväg och jobba. Tack gubben, för att du planerat om dagen!    :) 
 
Igår krånglade bilen för första gången med mig: jag fick faktiskt inte i växeln på bilen (dvs A1) när jag skulle åka hem vid lunch. Jag försökte ha i backen, vilket heller inte gick, och sedan växlade jag med att stänga av bilen, ha i växeln, gasa, ha i backen, gasa, stänga av bilen osv osv osv. Till slut ringde jag P och kom fram till att det finns en enda stor nackdel med automat, och det är när bilen inte rör sig någonstans. Hursom, efter att ha låtit bilen vara avstängd en kortis och sedan låtit den varva ner så startade den tillslut. Som tur var. Intressant att den betedde sig sådär, men inte alls kul. Vet inte om jag ska ringa och tala om det för försäljaren så att det kan antecknas någonstans så att det finns med i papren och garantin gäller om något går sönder så småningom. 
 
Hursom, väl hemma pratade vi om detta och om en annan sak och jag fick en roligt svar: 
 
- Gubben, vet du, jag hamnade i en lite konstig situation idag! 
 
- Gumman, det kallas rondell! 
 
 
hihihiiii.... Så jag skrattade! Trots att jag sovit hela natten är jag fortfarande trött och kommentaren är fortfarande rolig.     :)
 
Nepp, nu iväg till jobbet. Ha en bra dag, alla! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!