Hemma med sjuklingar....

Idag är det min tur att vara hemma med småkillarna, och de då är relativt pigga är det bara kul och mysigt. Vi har inte gjort mycket alls denna förmiddag utan bara varit. Elias är fortfarande lite varm av feber, och igår kväll började Simons vänstra öga rinna och nu har han ögoninflammation. Stackars små. Jag tycker de ska få vara friska snart. Inte det att jag tycker att det är jobbigt att vara hemma och VAB'a, för jag har insett att jag inte kan styra över detta och då är det lika bra att släppa stressen och tankar på jobb, men jag önskar däremot att både Elias och Simon kan få gå på förskolan, träffa sina kompisar, leka och göra roliga saker. Visst kan vi pyssla lite här hemma, men då vi verkligen får hålla oss hemma för att inte smitta någon annan blir utbudet på pyssel och påhitt ej lika stort.   

En liten tur till mataffären en stenkast bort blev det i alla fall innan lunch, och tydligen är inte julen över helt och hållet eftersom båda småkillarna insisterar på att få tomtegröt till frukost varje lördagsmorgon....     ;)     

 

 

bild via Instagram - iamisvarld 

 

 

Hoppas ni mår bra och har en bra fredag! 

Bye! 

 


Kommentarer
Postat av: susanne

hoppas ni blir friska snart inge kul att var sjuk. Själv ligger jag här på soffan och hostar och snorrar och har ingen ork alls. Ska försöka hämta hem barnen om sen stund får se hur det går

2013-02-22 @ 14:05:53

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!