Soffmys framför TVn imorse

Igår var det 1a advent och här julstädade vi för att få fram lite julkänsla. Dock känns det konstigt med julgardiner och adventsstakar i fönstren då det inte finns någon snö ute. Håller tummarna för att det snart snöar lite snart så att Elias och Simon går leka ute i snön. Funderade igår på om vi ska ta och spraya fönstren med snöspray för att få lite vinter- och julkänsla, men hoppar nog det i år då det blir så jättemycket fönstertvättande i vår.... 
 
Imorse, innan det var dags att åka till förskolan, bänkade Elias, Simon, jag och Noel (ja, Noel fick hänga på han också då han har haft en hänga-på/med-mamma-dag idag) oss i soffan för att se de lokala nyheterna. Gissa om Elias och Simon tjoade 'Pappa är på TV! Pappa är på TV!' när inslaget om SeaStaren kom. Jag måste säga att det faktiskt var ett riktigt bra nyhetsinslag om planet och jag tror att P är riktigt nöjd han också. 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsinslaget finns på TV4 med snabblänk här för er som vill kika. (Och ja, jag är fånig som fotograferade TVn bara för att P var med.)        :) 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!