Jag hinner inte med!

Jag hinner inte riktigt med här hemma, och jag vet heller inte vart tiden tar vägen. När klockan var runt 18 idag började jag önska att Elias, Simon och Noel skulle ta och somna snart så att jag kunde sätta igång med städ och donande. Jag får ingenting gjort om dagarna utan istället går tiden åt att sitta med Noel, amma honom, prata med honom, att leka med Elias och Simon, att medla mellan dem, att avleda, hjälpa till med diverse, och ja allt det där som hör till. Det är under kvällarna, och under nätterna men då försöker jag faktiskt sova fortfarande, som jag skulle kunna pyssla, men istället vill jag då ägna tiden åt P då kvällarna är den tid vi faktiskt hinner prata i lugn och ro. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop denna ekvationen. Dessutom har jag faktiskt fotograferat en del som jag vill blogga om för att dokumentera, men inte ens det har jag hunnit med....... 
 
Allt är i alla fall bra här och, peppar peppar, är vi endast småförkylda och har klarat oss från sjukdomar. I tisdags kväll fick Noel feber efter vaccinationen på BVC tidigare under dagen, och han tyckte givetvis att det var obehagligt och kom inte riktigt till ro. Dessutom hade jag ätit alldels för mycket pepparkaksdeg tillsammans med Elias, och det fick Noel lida av då han fick rejält ont i magen av det. Stackars stackars liten! Både magknip och feber på en gång. Ingen roligt kväll alls. 
 
Igår ägnade vi dagen åt pyssel, jag, Elias och Simon. Ikväll ska P och jag ägna oss åt det. Eller, vi ska ta och skriva julkort och se till att de kommer iväg imorgon. Som vanligt var vi sena att fixa julkort, men idag kom de och imorgon ska de iväg. Nepp, dags att sätta igång. 
 
 
 
 
Hoppas allt är bra med er! 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: susanne

då är jag inte ensam om att inte hinna med Andreas och Valter har varit sjuka, jag jobbat och väl hemma har jag pysslat om familjen. Men igår fick vi fram granen en sak mindre att göra. Idag hoppas jag hinna handla lite julmat på vägen hem. Resten får bli som det blir, några klappar har vi till barnen, men skulle behöva något lite till.

2013-12-20 @ 05:41:06

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!