Liten kille - små problem.......

Tänk att även tvååringar kan ha problem. Även om de är väldigt små.       ;)
Igår satt Simon på sin grävskopa i sandlådan och grävde, och kom då på att han även ville ha röda vinbär samtidigt. Både han och Elias älskar röda vinbär. Simon sträckte i alla fall ut handen, försökte nå vinbärsbusken och utbrast:
 
- Ja nåååår inte! 
 
 
 
 
Rolige lille filur. Han såg så rolig ut där han satt och försökte nå de där bären, så jag sprang in och hämtade kameran för att fotografera och nu dokumentera. Till slut fick han ge upp och traska bort, hela en meter, till vinbärsbusken för att mumsa i sig röda vinbär. Sedan gick han och satte sig för att gräva igen, upprepade proceduren där han stäckte sig och försökte nå vinbärsbusken, ropade 'Jag når inte!', för att till slut resa sig upp och gå iväg för att äta bär. Så där höll han på en stund. Söte kille.        :) 
 
 
 
 
 
Idag hade vi hoppats på i alla fal uppehåll fall då vi, speciellt P, vill bygga färdigt altantrappen innan jobb och vardag sätter igång ordentligt imorgon. Det har precis regnat lite, men inte har det hindrat Simon som har hoppat i sin storebrors stövlar och gått och ställt stig vid vinbärsbusken igen för att mumsa röda vinbär. Jag tror nog att min käre pappa här har två små killar som gillar röda vinbär precis lika mycket som han gör.      ;)
 
Hoppas ni får en bra söndag! 
Bye for now!
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!