Degerfors Marknad och andra tankar....

 
 bild via Instagram - iamisvarld 
 
 
Igår eftermiddag tog jag och småkillarna, tillsammans med mina föräldrar som vi är och hälsar på hos, en tur till DegerforsMarken. Visserligen blåste det ganska ordentligt igår, och visserligen var utbudet på marknaden inget vidare, men det var jätteskönt att gå där och strosa. Elias och Simon fick en varsin liten ballong, Elias en helikopter och Simon en Blixten, så de var nöjda de också.    :) 
 
Förutom ballonger fyllde vi även på både Elias och Simons strumpförråd, samt köpte en första liten pyjamas stl.50 till knytet, och flygtokiga som mina killar är blev det givetvis en pyjamas med flygplan.    :) 
 
 
 
 
Annars har vi ägnat veckan som gick åt jobb och förskola. Elias och Simon har haft heldagar på förskolan och trots att vi inte riktigt har fått till det med sovtider efter sommarlovet har det gått jättebra. Jag har nästintill varje dag fått frågan hur länge till jag ska jobba, och jag börjar inse att jag måste ta ett beslut snart. Frågan är nu om jag ska göra min sista dag den 6e september, eller den 13e. Hmmm.... Svårt med beslut.  
 
I torsdagskväll var vi iväg och kikade på hus, ett pampigt fint hus med marmorgolv, som har potential att bli hemtrevligt och mysigt, men som i dagsläget bara är pampigt. Och, jag har nog kommit fram till att pampigt inte betyder så mycket för mig. Visst är det viktigare att ett hem är mysigt, hemtrevligt och välplanerat så att vardagslivet kan rulla på utan att man behöver akta sig för, ja vad det nu kan vara. Ett stort plus med huset är dock att den ligger på gatan där vi vill bo...... 
 
Ikväll åker jag och småkillarna hem igen och imorgon väntar åter vardag med jobb och förskola. Innan avfärd ska vi hinna med att stanna till och besöka vanhaukki och vanhamummu, men nu först bara vara här hos mina kära föräldrar och lyssna på regnet som smattrar mot altantaket.     :) 
 
Hoppas ni har en bra söndag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!