En feberfri dag, hoppas vi på......

God morgon! 
 
Här börjar vi veckan med en VAB-dag då Simon var en kamin och hade feber hela dagen igår. Stackarn. Visserligen tog P och jag beslutet att Simon inte skulle få någon Alvedon för att dra ner febern då han inte var allt för tagen av den, och istället fick han sova två gånger under dagen. Jag kan inte riktigt släppa det här jag hört att kroppen ökar sin temperatur av en anledning, som en åtgärd för att själv ha ihjäl eventuella baciller (eller, är det virus?) då de inte trivs i värme, och att feber med andra ord inte är av ondo. Och, trots feber gick gårdagen bra. 
 
Denna morgon är Simon mycket piggare och vi tar en feberfri dag innan det imorgon är dags för förskola igen. Elias har än så länge inte åkt på feber, så vi hoppas att han klarar sig. Dagens planer har jag inte riktigt koll på än, så vi får se vad dagen bjuder på. Solen har inte riktigt trängt igenom molnen än och det lockar inte riktigt att gå ut, men enligt prognosen ska det bli sol och plusgrader så vi får som sagt se.      :) 
 
Hoppas ni får en bra måndag!
Bye for now! 
 

Kommentarer
Postat av: susanne

har dina haft vattkoppor+ Annars kan du hålla koll om det kommer några prickar, hörde att det var någon på blå som hade fått det.

Svar: Oj! Nej, varken Elias eller Simon har haft vattkoppor. Jag ska hålla koll, antar att de får dem förr eller senare, (Tillfälle kan man väl aldrig bestämma själv.) Tack! :) kram
Ami

2013-04-08 @ 12:00:47

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!