Simons andra dos Twinrix och ett klistermärke till storebror

Denna förmiddag har vi varit iväg till Elinda Vård inne i stan och Simon har fått sin andra dos Twinrix. Är så skönt att de två sprutorna är tagna nu så att vi inte glömmer eller missar dem av någon anledning. Idag gick det smidigt att ta sprutan, tycker jag. Jag hann inte med alls utan skulle försöka få Simon att fokusera på sin storebror samtidigt som jag skulle hålla honom i famnen, och vips så var det klart och sköterskan satte ett plåster på Simons lår. Simon, han tyckte nog inte att det var så smidigt utan grät när han fick sin spruta, men det var å andra sidan en kort stund och sedan hade han fullt upp med att studera omgivningarna igen. Duktige lille kille!     :)
 
Elias var feberfri under gårdagen, fram till kvällen då tempen steg och han hade 37,8 i feber. Inte mycket, men ändå så pass att han inte är helt hundra pigg och kry. Så, imorse ringde han åter dagis och berättade att han skulle vara hemma även idag. Jag hade nog helst velat åka in och ta sprutan själv med Simon, och att Elias hade varit på dagis under tiden, eftersom jag är rädd för att Elias ska bli rädd för sprutor av upplevelsen att se lillebror stickas. Men, idag fanns inga andra alternativ idag och jag hoppas att det inte satt spår. Nu var Elias jätteduktig när vi var där, svarade på frågor och var tyst när han skulle så att jag kunde fråga om det vi behövde ta upp, så för den delen är det lugnt. Alla barn som besöker Elinda Vård får en liten leksak efter besöket men då leksakerna är för små för en ettåring fick istället Elias plocka någonting ur den lilla korgen, och det blev ett klistermärke som Elias fastnade för. 
 
 
 
 
Det som är kvar att ta nu för Simon är 1 1/2års-sprutan i oktober-november någon gång, men datum och tid för den vaccinationen skickar BVC hem så det behöver jag inte tänka på det.     :) 
 
Hoppas ni har en bra tisdag! 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!