Huvudvärk, trötthet och illamående

För nästan en månad sedan skrev jag att jag inte var hungrig om dagarna. Så är det fortfarande. Nästan. Vissa dagar måste jag ta ett mellanmål för att orka fram till middagen, men annars är jag inte alls hungrig. Istället har jag på sistone blivit mer trött och illamående, för att inte tala om huvudvärken som varje förmiddag punktligt infinner sig. Det känns lite orättvist att jag inte får ut något av huvudvärken, tröttheten och illamåendet då det är samma känsla som jag hade när jag väntade Elias och Simon. Då fick jag Elias och Simon, och det var absolut värt det. Nu får jag dock inte ut någonting alls av detta. Suck....
 
Jag kan tänka mig att kroppen nu, nästan efter en månad av mycket lägre kalori- och kolhydrat-intag, har börjat känna av att vitaminer etc saknas och att det är därför jag mår som jag mår. Som vanligt måste jag läsa på lite då jag inte har koll på vad som egentligen händer i kroppen, men någonting är inte som det ska vara. Tydligen är magnesiumbrist vanligt hos dem som äter LCHF, och under symptomen hittar man huvudvärk etc. För att slippa huvudvärk, trötthet och illamående köpte jag igår hem piller från apoteket och jag hoppas nu att dessa kommer att pigga upp och hjälpa mig må bra igen.  
 
 
 
 
Efter intag av magnesium, vitamin D samt Omega-3 ikväll blev det en PowerWalk, och för att ta ut mig helt och hållet avslutades PW'n med trapporna som jag for upp-och-ned för tio gånger. Jag är nöjd att jag fixade det, speciellt med tanke på att jag förra (och första) gången var helt slut efter fem gånger upp-och-ned. Nu återstår att se vad kroppen säger efter några dagar med magnesium- och vitamin-påfyllning. Att få sova ut ordentligt hade säkert gjort sitt till också, men jag hoppas som sagt att detta hjälper.    :)
 
Bye Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!