"Halvan. Här kommer flygplanet"

Igår när vi hämtade Elias på dagis, och väl hade hittat honom i slottet, sprang Elias in i målarrummet för att hämta en bok som han sedan visade för mig. På bilden fanns ett stort flygplan och vi pratade lite om att det är ett sådant plan vi ska flyga med till Thailand, att väskorna kommer att köras på vagnar till flygplanet, och att de kommer att lastas in i planet på rullband. 
 
Idag kunde jag inte motstå att gå till biblioteket och låna just den boken, Halvan. Här kommer flygplanet, så nu har vi den här hemma och vid tillfälle ska vi ta och läsa den med Elias. Blir perfekt att läsa den några gånger innan vi ska åka iväg på semester, samt att kika på allt på Arlanda.     :) 
 
Några kort tagna på biblioteket i förmiddags: 
 
 
 
 
På biblioteket var det dock inte böckerna som lockade mest, även om det var Elias som själv valde böckerna, utan att klättra i läsborgen istället. Elias klättrar lätt upp och ned för den samt in i kojan, och idag var det Simons tur att för första gången få hänga på storebror. Ojoj så kul han tyckte att det var. Lite svårt är det dock att dämpa småkillarna mitt i leken och ivern, och påminna dem om att det ska vara tyst eller att man ska viska på ett bibliotek.      :) 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!