En seg dag med gnäll, rinnande näsa, feber och ny cykel

Idag har vi haft en seg dag här hemma och vi har inte gjort många knop alls. Trots att jag fick sovmorgon till nästan halv tio så har även jag varit trött. I förmiddags gick jag och småkillarna till nya lekparken för att leka och få friskt luft en liten stund innan lunch, och efter lunch har vi varit in till Biltema för att köpa Elias allra första cykel. Vi har velat lite fram och tillbaka om vi ska köpa en springcykel eller köpa en riktig cykel med stödhjul direkt, och efter att ha sett Elias cykla runt med båda på Biltema bestämde vi oss för att köpa en svart tuff 10tums pojkcykel. Vi har en väldigt glad Elias här hemma.    :)  
(Anledningen till att vi inte väntar med cykel till födelsedagen i februari, för det hade varit en perfekt fyraårspresent, är att det då troligtvis är snö på marken och Elias hade då inte kunnat ta sin cykel i bruk direkt utan tvingats vänta. Nu hinner han cykla lite i höst innan halkan, vintern och snön kommer.) 
 
På provtur på Biltema: 
 
 
 
 
Att Simon idag inte har haft riktigt med ork och gnällt med jämna mellanrum de senaste dagarna har vi kommit fram till beror på att han säkert har haft en förkylning i kroppen som idag slutligen bröt ut. Nu rinner näsan på honom, och till råga på allt ramlade han ikväll och landade rakt på sin redan förkylda och ömma näsa, så nu är det en väldigt röd näsa han har. 
 
Även Elias har varit kinkig och gnällt under dagen, och jag har trott att det beror på att det tog på krafterna att vara ute i skogen igår och att det är därför han har varit trött. Under eftermiddagen har han dock även blivit varm, men jag har haft lite svårt att bedöma om det är för att han har hållit igång så eller om det är feber han har fått. Vid läggdags tog vi kvällstempen och den visade att Elias faktiskt har 39graders feber, och även han har med andra ord någonting i kroppen som oroar. Så, imorgon blir det att ringa dagis och sjukanmäla vår kille och sedan får vi se om han har feber även imorgon, samt hur många dagar vi blir hemma. Stackars småkillar. 
 
Alldeles snart ska även jag ta kvällen. Disken är undanplockad, tvättmaskinen är igång, blommorna vattnade, alla sopor tömda och tunnan utdragen samt bloggen bloggad, så nu blir det lite TV-tittande och sedan sova. Får dock se hur mycket sömn det blir med två sjuka småkillar..... 
 
Bye Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: susanne

inte kul med sjuka barn. Isabell har inte varit sig själv och nu på eftermiddagen upptäckte jag att hon var varm kolla tempen och den visade på 38 grader. Hoppas att Valter klarar sig, men det är väl inte så troligt. Hoppas killarna kryar på sig fort.

Svar: Stackars Isabell, hoppas att febern går över snabbt och att hon inte blir mer sjuk. Och ja, hoppas Valter klarar sig. kram!
Ami

2012-09-16 @ 21:04:19

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!