Bakat med Elias idag

Idag har Elias och jag bakad blåbärsmuffins á la LCHF för första gången. Blåbärsmuffins i blå formar tyckte Elias att det skulle vara. Riktigt kul var det. Elias vispade ägg och sukrin poröst själv, och rörde sedan om i smeten medan jag hade i resten av ingredienserna. För att inte kladda alldeles för mycket hjälptes vi sedan åt att klicka ut smeten i muffinsformar. Riktigt bra samarbete. 
 
När vi smakade på våra blåbärsmuffins ikväll tittade vi på varandra och var inte riktigt säkra på om de smakade något egentligen. Jag tyckte ändå de var goda och saftiga, men jag är rädd för att de som är vana vid socker inte alls kommer att gilla dem utan istället tycka att de är smaklösa. Vilket de kanske är? Fina blev de i alla fall och imorgon ska Elias och jag göra någon typ av frosting att ha på. Får se om smaken förändras. Kanske blir bättre? 
 
 
 
 
Nästa gång vi bakar muffins ska vi använda samma grundrecept, men då tillsätta lite mer sukrin så att det blir lite mer sött. För min del spelar det som sagt ingen roll, men jag vill gärna bjuda på fika som även andra tycker smakar gott.     ;) 
 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag kör inte E-leg på kortet utan "e-leg på fil" tror jag det kallas. Så att man har certifikatet installerat på datorn bara. Jag kopplar inte in dosan för att använda e-leget. Maila mig om du vill! klart det ska funka. Jag kör inte mac själv, men kan juh alltid testa på jobbet :) kramkram

2012-09-22 @ 10:08:29
URL: http://busenochgrodan.blogspot.com/

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!