Backluckeloppis på Biltema

Idag har jag gjort något som jag faktiskt aldrig trodde att jag skulle göra i mitt liv: stått och sålt på backluckeloppis. Jag vet inte var det kommer ifrån, men jag tycker själv inte om att köpa saker på loppis, samtidigt har jag väldigt svårt för att slänga saker och ser gärna att saker och ting kommer till användning igen. Någons skräp är någon annans skatt. Och, då jag just nu inte har mycket till inkomst som mammaledig bestämde jag mig för att göra ett försök att dra in lite pengar. Så, den senaste veckan har jag och P rensat ur två garderober här hemma (vilket är då jättebra bara det!) och sortera en massa, och idag blev lite även sålt. Perfekt! (Även om grannarna, som haffade oss innan vi åkte in till stan stod för nästan halva inkomsten idag.)     ;)


 

bild via Instagram - iamisvarld 

 

Något som förvånade mig idag var när ett par köpte skärmväggen som har hängt med mig ett tag. Jag tycker att den är jättefin och skulle gärna se den hemma hos oss, men vi har inte plats för den och att ha den liggandes i en container är inte helt optimalt det heller så jag beslutade mig för att sälja den. När mannen som köpte skärmväggen betalade för den fick jag faktiskt dra andan lite och jag hade inte alls förväntat mig att det skulle kännas att lämna den ifrån mig.  


Nästan så att jag nu kan tänka mig ställa mig på fler loppisar för att få iväg våra gamla saker och tjäna en slant på dem. Dock kommer det nog bli en tur till Erikshjälpen då det är det snabbaste sättet att bli av med sakerna. Jag vill inte ha sakerna in hem igen, och de kan inte stå kvar på släpet heller.... Vi får se. :) 

 

Bye! 

 


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!