Vila och mys denna förmiddag

Imorse vaknade jag med ett ryck. Varför vet jag inte, om det var det att jag alltid brukar vakna av småkillarna på morgnarna men att det nu var alldeles för tyst, eller om jag på något sätt kände att klockan var ganska mycket. Klockan var åtta! Sovmorgon till åtta, och då sov fortfarande både Elias och Simon! Riktigt lyxigt var att vi tre sovit gott nästan hela natten. Någon gång under natten kom Elias in till mig och ville att jag skulle sova med honom då han drömt mardrömmar, men trött som jag var mumlade jag att jag skulle komma och somnade om. Stackars Elias kom efter en stund in en andra gång och sade "Mamma..... du kom aldrig....." och där hoppade jag upp för att gå in till honom och somna om i hans säng. Hursom, för att hinna med alla morgonbestyr hoppade jag in i duschen direkt efter att ha vaknat, och när jag kom ut hade även båda småkillarna vaknat och höll på att busa för fullt i vår säng. (Elias ramlade runt i vår säng och Simon gjorde likadant som storebror i sin säng.) Skönt att få en sådan start på morgonen, med två glada busiga småkillar. 
 
Idag är det dock segt här. Det regnar ute och jag och Simon hamnar ofta i soffan och myser. Igår hade jag hela dagen lust att ta en PW, mest för att trotsa förkylningen och hoppas på att kroppen kommer på att den vill bli frisk. När Simon och jag tog dubbelvagnen för att hämta Elias kände jag dock efter några minuter att promenad inte var någonting alls för mig med rinnande näsa, halsont och rethosta. (Och, då är det inte alls långt alls till kompisen S som Elias lekte med igår.) Med tanke på att jag är helt slut i kroppen efter att ha sprungit upp för trapporna här hemma är nog vila det bästa just nu. 
 
Avslutar med ett sött kort på Simon. Medan storebror är på dagis kan man passa på att mysa med hans snuttefilt i soffan. Söte lille kille!    :) 
 
 
 
 
Hoppas ni får en bra onsdag! 
Bye for now! 
 

Kommentarer
Postat av: susanne

Dom är rätt lika dina killar, tittade snabbt på bilden och tänkte är Elias sjuk idag, men när jag tittade lite närmare såg jag ju att det var simon.

2012-10-17 @ 11:56:24

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!