LCHF-scones till frukost

Denna söndagmorgon har jag lyxat till det med LCHF-scones till frukost. De är väldigt enkla att göra och faktiskt goda. Receptet hittade jag i ett nummer av reklamtidningen Hälsokraft som faktiskt här hos oss ibland kommer med erbjudanden på mjöl, kokosolja och annat, vilket är jättebra enligt mig. Nu för tiden äter jag sällan frukost, men ibland kan det vara kul att baka scones, eller varför inte bjuda en övernattningsgäst på scones.      :) 
 
 
 
Receptet på två scones: 
 
1 ägg 
2dl mandelmjöl 
1krm bakpulver 
1msk kokosolja 
 
Ingredienserna rörs samman till en smet och klickas sedan ut till två scones på bakplåten. Grädda ca 10-15min i ugnen, tills bröden har fått ljusbrun färg, i 200grader. Servera med Bregott och ost. Gott! (Hälsokraft tyckte att man ska servera scones med sin favoritmarmelad, vilket jag tyckte var lite synd att förstöra en annars bra LCHF-frukost.)     :) 
 
 
Ha en skön söndag! 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Emilie

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

2013-05-16 @ 17:25:21
URL: http://www.hittarecept.se

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!