En bra dag på dagis idag

När Simon och jag kom till dagis för att hämta Elias var han ute och lekte för en gångs skull. Det händer tyvärr inte så ofta att han hinner med det då han istället brukar ta sig en lång vila efter lunchen, men idag hann han med lite utelek. Hursom, en av extrapersonalen berättade att det har gått bra för Elias hela dagen idag, att det inte hade varit något gnäll alls. Skönt att höra tycker jag.

En av de ordinarie fröknarna berättade sedan, när vi smet in för att hämta Elias väska, att Elias hade fått något som liknade en allergisk reaktion när de klippte gräset på dagis. Han hade börjat hosta och klia sig i ögonen, och det är något som vi får hålla ögonen på. Det konstiga är att varken jag eller gubbsingen märker av någonting sådant här hemma, utan det är på dagis fröknarna märker av saker. Det kan vara så att vi här hemma inte kan se saker då vi inte riktigt vet vad vi ska titta efter, samtidigt som fröknarna har många års erfarenhet av barn och kan tolka reaktioner? Men samtidigt, vi klipper gräset här hemma varannan dag, grannen klipper gräset och Elias är där, kommunen kör runt med sin åkgräsklippare medan Elias står och tittar på, och det blir inga reaktioner. Konstigt. Vi ska i alla fall hålla ögonen öppna.
 

Bye Bye!

Kommentarer
Postat av: susanne

kan det vara att det finns någon växt på förskolan som han reagerar på men som inte finns i området där ni bor. Man behöver ju inte vara allergisk mot allt.

2012-05-29 @ 21:10:31

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!