Det är en lugn tisdag.....

Det är en lugn tisdag vi har här hemma. Nästan i alla fall. Att lämna Elias på dagis imorse gick mycket bättre än igår även om han var på väg att bli lite ledsen och kramig. Jag lyckades dock avleda lite och han gick in till de andra barnen fokuserad på att hjälpa en av fröknarna med att städa upp efter 'småttingarna' som han kallar de minsta barnen på dagis. Om Elias bara får hjälpa till är han hur nöjd som helst, och det spelar egentligen ingen roll vad det är han hjälper till med.    :)

Simon är dock inne i en gnällfas just nu känns det som och ingenting alls är han nöjd med. Han vill helst bli runtburen i famnen mest hela tiden och måste han sitta själv och leka eller vänta blir han missnöjd direkt och skriker. Jag skyller lite på tänderna då det är två nya som börjar kika fram. Han har inte haft feber på två dagar nu och jag hoppas att han slipper feber på ett bra tag framöver. Det enda som får Simon att sitta nöjd en liten stund, och faktiskt skratta för sig själv, är att sätta honom framför TVn så att han får titta på Teletubbies.

Jag, ja jag har betalat räkningarna under förmiddagen och sedan tagit tag i våra pärmar och sorterat papper. Då vi ska fixa till vardagsrummet (öppna upp det helt då vi just nu har det avdelat med en bokhylla med avsikten att ha ett arbetsrum i andra delen men som aldrig fungerat) måste vi få undan alla pärmar, papper, bokhyllor och skrivbord för att göra plats. Mitt pysslande går dock inte fort då jag med jämna mellanrum får ta och sätta mig en stund med Simon. Får se hur långt jag kommer idag.

Hoppas ni får en bra tisdag!     :)
Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!