Vattenpalatset i Eskilstuna

Igår när snön smått började falla här for vi iväg till varmare breddgrader: +32grader för att vara exakt, till Vattenpalatset här i Eskilstuna. Vi bänkade oss vid solstolarna vid fönstret, och småkillarna hade jättekul där de plaskade runt under eftermiddagen. Det var jätteskönt att vara iväg. Äventyrsbadet var i och för sig lite lite för kallt för både Elias och Simon som huttrade när vi simmade runt ett varv, men när vi väl hittade barnpoolen var eftermiddagen räddad. Ska erkänna att det var så otroligt jätteskönt att ligga där i den varma barnpoolen och bara vara. Om man som vuxen utan barn lägger sig för att plaska i barnpoolen kan det så klart se lite konstigt ut, men nu har vi småkillarna att skylla på så vi utnyttjar det kortet fullt ut.    ;) 

Annars tycker både Simon och Elias om att bada bubbelpool också, så dit smet vi iväg för att värma oss lite då och då. Simon däckade efter någon timma i bilbarnstolen och jag låg och bara njöt i solstolen i väntan på att Elias skulle få plaska och busa klart med pappa. Det var ingen sol, men ändå avslappnat och skönt.













Vattenpalatset får Godkänt av oss, även om vi kände oss som turister när vi kom dit. (Vi var i och för sig turister.) På Vattenpalatset i Eskilstuna har de nämligen ett gemensamt omklädningsrum med skåp (och har haft det sedan badet byggdes), och små hytter som man klär om i. Det tog oss några minuter att komma på hur det fungerade. Efter en stund efter badet, när jag väntade på gubbsingen och Elias, vande jag mig faktiskt vid att stå där i omklädningsrummet tillsammans med en man och hans son på kanske tio år, en asiat och hans två grabbar, samt andra killar och män. Ingenting konstigt med det.    ;)  
(Jo, var jättekonstigt och jag tycker helt klart skilda omklädningrum är det bästa.)

Tack VD Torbjörn som bjöd oss på bad! Gubbsingen kom på, när vi var på väg hit i tisdags, att han faktiskt för femton år sedan jobbade ihop med VDn för ParkenZoo och han kom förbi på fika och prat efter lunch och bjöd oss sedan på bad. Tack, säger vi!   :)

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!