Runt runt på altanen

Det blev inte någon alls lång promenad, utan bara till affären och hem, men skönt det också. Istället var Elias ute under förmiddagen på gården och lekte; han hann med sandlådan, ligga och simma på en snöhög, dra runt på sin sprakcykel på gården för att hitta en bra plats att åka på, ramla omkull några gånger på isfläckarna som finns mest överallt, samt åka sparkcykel en stund runt runt runt på altanen (bästa och torraste platsen just nu). Stackars Blixten-sparkcykeln har tagit lite stryk när den har stått ute och är ordentligt solblekt.

Jag är glad att Elias utan att ifrågasätta tar på sig sin hjälm varje gång han ska ut och leka. Jag kan tänka att folk tycker att det är lite överdrivet då han jämt har på sig den, men jag struntar i det och idag har den gjort sitt jobb och skyddat huvudet varje gång benen har försvunnit under fötterna på honom. Hjälm är bra.   





Nu är det sova som gäller en stund för Elias. Simon ska få leka och springa runt lite i gåstolen här hemma och jag ska packa med mig fika, sedan far vi iväg om en timma.

Bye for now!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!